Date2

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 08:41:04

rss

αναζήτηση

makripano

3Β: Με αιχμές κατά Πανά, υποψήφια δήμαρχος η Λυδία Αργυροπούλου

Αλλάξτε μέγεθος

dimarxeio-voulas11

Με μια ανοιχτή επιστολή η Λυδία Αργυροπούλου ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για δήμαρχος στον Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την διοίκηση Πανά. Δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην παρακαταθήκη Κασιδόκωστα.

Απευθυνόμενη προς τους κατοίκους της περιοχής σημειώνει πως «Η απόφαση μου να ηγηθώ συνδυασμού με συμπολίτες που θα μας ενώνουν οι ίδιες αρχές, τα ίδια "πιστεύω", τα ίδια οράματα για έναν Δήμο με κέντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, θα υλοποιηθεί μόνο με την συμμετοχή σας, την συμπαράταξη, την στήριξη σας.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας λειτουργικό, ανθρώπινο, με σεβασμό στο περιβάλλον και φροντίδα για τους δημότες και τους κατοίκους μας και ιδιαίτερα την νεολαία και την Τρίτη ηλικία».

Ολόκληρη η επιστολή της έχει ως εξής:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Τον Οκτώβριο του 2006 στις Δημοτικές εκλογές της Βάρης, εκλέχτηκα ως σύμβουλος.
Στην θητεία μου 2007-2008 ως υπεύθυνη της τεχνικής υπηρεσίας συνέβαλα στην σύνταξη των μελετών αποχέτευσης όμβριων για τις περιοχές Βάρης, Βάρκιζας - που ολοκληρώνονται τώρα - στην προώθηση της μελέτης του 2ου Βρεφονηπιακού σταθμού στη Μηλαδέζα, στην ολοκλήρωση των σχεδίων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βάρκιζας, στην πρόταση ένταξης του αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας στο 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο, στον σχεδιασμό της ανακύκλωσης κ.α.. Την ίδια περίοδο διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βάρης και τακτικό μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, οργάνωσα την Δημοτική Συγκοινωνία Βάρης και επιμελήθηκα του ελέγχου των υδάτων των ακτών της Βάρκιζας.

Τον Οκτώβριο του 2010, στις εκλογές του ενοποιημένου πια Δήμου Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης, εκλέχτηκα ως σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Κίνησης του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Με ανελλιπή παρουσία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου, θεωρώ ότι είχα εποικοδομητική συμμετοχή.
Υπηρέτησα τον Δήμο στις ακόλουθες θέσεις:
- Υπεύθυνη Πολιτισμού στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής αγωγής.
- Τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
- Αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής
- Μέλος Σχολικής Επιτροπής 2βαθμιας Εκπαίδευσης.

Παράλληλα είμαι επί 6 χρόνια πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βάρκιζας, όπου πέραν από τις άλλες δραστηριότητες ασκούμε ουσιαστική κοινωνική πολιτική με συσσίτια και κάθε είδους βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Το 2009 ιδρύσαμε τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Βάρης - Βάρκιζας, του οποίου είμαι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στον Δήμο 3Β, μετά την αποχώρηση του Δημάρχου Γρηγ. Κασιδόκωστα για λόγους υγείας, διαφοροποιήθηκα σε αρκετές επιλογές της νέας Δημοτικής Αρχής, θεωρώντας ότι δεν είναι σύμφωνες με τις προγραμματικές αρχές, χωρίς διάθεση να δημιουργήσω προβλήματα..
Στις αρχές του χρόνου -που είναι και χρόνος Εκλογών- θεώρησα σκόπιμο για λόγους αρχής να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκα.

Φίλες και φίλοι, η αγάπη μου για την περιοχή όπου ζούμε είναι ο λόγος που αποφάσισα να συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς στα κοινά, με ανιδιοτέλεια και μακριά από κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, κάτι που έχω αποδείξει στη μέχρι τώρα θητεία μου.

Η απόφαση μου να ηγηθώ συνδυασμού με συμπολίτες που θα μας ενώνουν οι ίδιες αρχές, τα ίδια "πιστεύω", τα ίδια οράματα για έναν Δήμο με κέντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, θα υλοποιηθεί μόνο με την συμμετοχή σας, την συμπαράταξη, την στήριξη σας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας λειτουργικό, ανθρώπινο, με σεβασμό στο περιβάλλον και φροντίδα για τους δημότες και τους κατοίκους μας και ιδιαίτερα την νεολαία και την Τρίτη ηλικία».

Σχόλια