Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:27:51

rss

αναζήτηση

makripano

Η λεωφόρος Καλυβίων ασφαλτοστρωμένη



Αλλάξτε μέγεθος

kalivion1

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Καλυβίων από τη διασταύρωση της Αναβύσσου μέχρι την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Ο δρόμος παραδόθηκε προσωρινά στην κυκλοφορία, ωστόσο καλούνται οι οδηγοί να διέρχονται προσεκτικά από το σημείο, καθώς υπολείπονται ακόμα οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό, τη σήμανση, τη διαγράμμιση της λεωφόρου αλλά και την πλακόστρωση των πεζοδρομίων.

Παρ' όλες τις μεγάλες δυσκολίες και καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, ο Δήμος Σαρωνικού τήρησε το χρονοδιάγραμμα που είχε εξαγγείλει προς τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της περιοχής από τον χειμώνα, σύμφωνα με το οποίο δεσμευόταν ότι μέχρι το Πάσχα θα είχε ολοκληρωθεί ο μισός δρόμος και ως το τέλος Ιουνίου ολόκληρη η λεωφόρος Καλυβίων.

kalivion2

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία τόσο προς την Περιφέρεια Αττικής και τους επιβλέποντες μηχανικούς για το έργο, την ανάδοχο εταιρεία ΠΡΙΣΜΑ ΔΟΜΗ και το προσωπικό αυτής, καθώς και τον εγκεκριμένο υπεργολάβο ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΤΕ, αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου που σε όλες τις φάσεις εξέλιξης του έργου ήταν παρόντες όπου χρειάστηκε.

«Πιστεύουμε ότι το έργο αυτό θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση της περιοχής και την τόνωση της τοπικής αγοράς κάνοντας τη λεωφόρο Καλυβίων ένα σημαντικό εμπορικό δρόμο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Σχόλια