Date2

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 02:51:05

rss

αναζήτηση

makripano

Σπάτα – Αρτέμιδα: Ραφτοπούλου κατά Δημ. Μάρκου με εξώδικο: Μου επιτέθηκε με προσωπική προσβλητική έκφραση!

Αλλάξτε μέγεθος

raftopoulou eksodiko

Φωτιά στο αυτοδιοικητικό σκηνικό των Σπάτων και της Αρτέμιδας βάζει η προσωπική προσβλητική επίθεση την οποία, κατά την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άννα Ραφτοπούλου, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημήτρης Μάρκου εναντίον της!

Και όλα αυτά ενώ κάθε τοπική κοινωνία έχει ανάγκη ενότητας εξαιτίας και των δύσκολων συνθηκών που βιώνει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η κα Ραφτοπούλου για να υπερασπιστεί, όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή της, την προσωπική και οικογενειακή ζωής της έφτασε στο σημείο να αποστείλει εξώδικο στον κ. Μάρκου να υπερασπιστεί «με κάθε δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος τον εαυτό μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον σύζυγο μου και το παιδί μου».

Όλα ξεκίνησαν από ανάρτηση στο μπλογκ της παράταξης του κ. Δημ. Μάρκου στην οποία αποκαλεί την κα Ραφτοπούλου «απεγνωσμένη δανείστρια» επειδή του άσκησε κριτική για οικονομικά ζητήματα και τον τρόπο που αυτός τα χειρίζεται.

Παράλληλα της επιτίθεται και για την κριτική που του άσκησε και στην αντιμετώπιση ζητημάτων δημόσιας υγείας εξαιτίας και του Covid-19.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδας, χρησιμοποιώντας τη φράση «τέλος η ανοχή» προσπαθεί να περιφρουρήσει την προσωπικότητά της κάνοντας λόγω, μεταξύ άλλων, για «συκοφαντίες για εμένα την οικογένεια μου, χυδαιότητες για το μόλις ενός έτους παιδί μου, ακόμα και για την ιερή για κάθε γυναίκα διαδικασία της εγκυμοσύνης μου».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της κας Ραφτοπούλου έχει ως εξής:

«Αγαπητοί μου φίλοι, προβαίνω σε αυτή την προσωπική ανακοίνωση, καθώς η τακτική της προσωπικής και οικογενειακής μου συκοφάντησης συνεχίζεται! Μια τακτική που ξεκίνησε από όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική και κλιμακώθηκε την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Πολλοί από εσάς ακούσατε μέσω τρίτων ή διαβάσατε μέσω τοπικών ιστοσελίδων ή ήρθαν ακόμα και στα ίδια τα σπίτια σας και σας είπαν «οι γνωστοί άγνωστοι», συκοφαντίες για εμένα την οικογένεια μου, χυδαιότητες για το μόλις ενός έτους παιδί μου, ακόμα και για την ιερή για κάθε γυναίκα διαδικασία της εγκυμοσύνης μου.

Λάθος, Λάθος μου μεγάλο που εξ αρχής δεν κινήθηκα νομικά τουλάχιστον απέναντι στις τοπικές ιστοσελίδες, καθώς απέναντι στους “γνωστούς άγνωστους” ήταν δύσκολο, γιατί κάθε οικογένεια που μου εκμυστηρευόταν τα τεκταινόμενα και τις συκοφαντίες που ειπώθηκαν, το τελευταίο που ήθελε ήταν να μπλέξει μαζί τους.

Έστω και αργά έκανα αυτό που δυστυχώς δεν είχα κάνει από την αρχή και κινήθηκα νομικά, εναντίον των τοπικών ιστοσελίδων και εφημερίδων που με συκοφάντησαν και έχουμε ήδη τις πρώτες καταδίκες. Είναι υποχρέωσή μου απέναντι στον εαυτό μου, την οικογένεια μου, το μικρό παιδί μου, που σιγά- σιγά μεγαλώνει και μπορεί να γίνει γνώστης των συκοφαντιών απέναντι στο ίδιο.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρχηγός Δημοτικής Παράταξης που να έχει συκοφαντηθεί σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, τόσο συστηματικά και τόσο έντονα όσο εγώ.

Όπως προείπα η προσπάθεια προσωπικής συκοφάντησης μου, επανήλθε! Αυτή την φορά από τον ίδιο το Δήμαρχο, που πιεζόμενος από την έντονη πολιτική κριτική που του ασκούμε, αντί να απαντήσει και αυτός σε πολιτικό επίπεδο κρίνοντας όσο σκληρά θέλει τον αντιπολιτευτικό μας λόγο, μου επιτέθηκε με προσωπική προσβλητική έκφραση, που καμιά σχέση δεν είχε με το εξεταζόμενο πολιτικό γεγονός, ρίχνοντας νερό στο μύλο της συνέχισης της συκοφάντησής μου.

Έχει στα χέρια του ο κ. Μάρκου το εξώδικό μου. Απαιτώ την δημόσια συγνώμη του. Από εδώ και πέρα θα υπερασπιστώ με κάθε δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος τον εαυτό μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον σύζυγο μου και το παιδί μου. Τέλος η ανοχή!».

Πατείστε εδώ για να διαβάσετε τί ακριβώς καταλόγισε ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημ. Μάρκου στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άννας Ραφτοπούλου, στη φραστική «επίθεσή» του εναντίον της.

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια