Date2

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 22:16:01

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμος Παλλήνης: Μάθημα ενότητας και συστράτευσης από Μερτύρη – Κουτσικούρη!

Αλλάξτε μέγεθος

koutsikouris mertiris

Με μια κίνηση, για την οποία πολλά είχαν ακουστεί, δύο κορυφαίες προσωπικότητες της αυτοδιοίκησης στον Δήμο Παλλήνης, παρέδωσαν μάθημα ενότητας και συστράτευσης για το καλό των πολιτών της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας.

Ο Παναγιώτης Μερτύρης, επικεφαλής της παράταξης «Πόλεις Για να Ζεις» και ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία – Νέα Γενιά», σε κοινή ανακοίνωσή τους δημοσιοποίησαν την κοινή κάθοδό τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του Δήμου Παλλήνης.

Επικεφαλής της κοινής προσπάθειας των δύο αυτοδιοικητικών τίθεται ο Παναγιώτης Μερτύρης.

Η κοινή ανακοίνωση των δύο ανδρών έχει ως εξής:

«Ένας μόλις μήνας απέμεινε μέχρι τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, εκλογές ιδιαίτερα κρίσιμες για το αύριο του Δήμου μας.

Είναι κοινός τόπος και αδιαμφισβήτητη διαπίστωση όλων μας ότι ο Δήμος Παλλήνης χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να κάνει το μεγάλο βήμα, να μεταβεί στη σύγχρονη εποχή των διεκδικήσεων και των απαιτήσεων.

Είναι επιβεβλημένη η διοικητική αλλαγή, ο εκσυγχρονισμός και συνάμα η εξυγίανση της δημοτικής διοίκησης.

Αν θέλουμε να βγει ο Δήμος μας από το τέλμα, αν θέλουμε να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία οφείλουμε όλοι μας να υπερβούμε τους εαυτούς μας, να παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες, να βάλουμε πάνω απ’ όλα και όλους το κοινό συμφέρον των συμπολιτών μας και του τόπου μας.

Η ενασχόλησή μας με τα κοινά μετρά χρόνια, από θέσεις ευθύνης που εσείς μας έχετε αναθέσει. Μετά από συζητήσεις αλλά και την παρακίνηση πολλών συνδημοτών, ενστερνιζόμαστε και σεβόμαστε απόλυτα την ανάγκη σύνθεσης υγιών δυνάμεων, την ανάγκη εποικοδομητικής σύμπλευσης εμπειρίας, γνώσεων και ικανοτήτων ανθρώπων με κοινό όραμα, κοινές αξίες και κοινές δεσμεύσεις.

Κάνοντας πράξη τις επιταγές της εποχής για ενότητα και συνεργασία σας ανακοινώνουμε ότι οι Δημοτικοί Συνδυασμοί “Πόλεις Για να Ζεις” και “Νέα Πορεία – Νέα Γενιά” ενώνονται και αποτελούν μια γροθιά για το συμφέρον της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης.

Κόντρα στις Κασσάνδρες και τους οπορτουνιστές αποδεικνύουμε στην πράξη τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός, τι σημαίνει προσφορά. Κανείς από εμάς δεν κυνηγά καρέκλες και τίτλους. Κανείς από εμάς δεν αναζητά τρόπο βιοπορισμού, κανείς μας δεν είναι ανεπάγγελτος και δεν επιδιώκουμε να αποκτήσουμε επαγγελματική και κοινωνική υπόσταση μέσω του Δήμου.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και να αγκαλιάσουν με μεγαλύτερο πάθος την νέα κοινή μας πορεία στο δρόμο προς τις αυτοδιοκητικές εκλογές. Το σύνολο των υποψηφίων του νέου μας συνδυασμού αποτελείται από ανθρώπους με αρχές, ικανότητες, γνώσεις αλλά και ανθρώπους με απαιτήσεις και προσδοκίες, ανθρώπους ενεργούς που επιθυμούν την κοινωνική και αναπτυξιακή ανάταση του τόπου μας.

Επικεφαλής της κοινής μας προσπάθειας τίθεται ο Παναγιώτης Μερτύρης, άνθρωπος εγνωσμένης αξίας και όλοι εμείς μαζί θέτουμε ρητούς στόχους τους οποίους δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε την επόμενη ημέρα για τον Δήμο Παλλήνης.

Είμαστε ενάντιοι της συστημικής αντίληψης της διοίκησης του Δήμου μας, είμαστε εχθροί του κατεστημένου και το αποδεικνύουμε και με την ενωτική αυτή μας πράξη. Η νοοτροπία ιδιοτέλειας και προσωπικής αυτοπροβολής δε χωρά στο συνδυασμό μας.

Κοινός τόπος όλων εμάς που ζούμε στο Δήμο Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης είναι αυτό που καθημερινά ακούμε είτε μεγαλόφωνα είτε ψιθυριστά από όλους εσάς, είναι ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Σας καλούμε λοιπόν, ως ενεργούς πολίτες με γνώμονα και απαράβατο κανόνα την τήρηση των αρχών ήθους, συνέπειας και αξιοπιστίας να συνασπιστείτε μαζί μας, να συμπαραταχθείτε με τη νέα ακόμα πιο ισχυρή δημοτική μας ομάδα, η οποία διαθέτει γνώσεις, εμπειρία αλλά και σύγχρονη ματιά, διαθέτει πολιτική βούληση αλλά είναι μακριά από αγκυλώσεις στην οικογενειοκρατία και τις παλιές καταστροφικές πολιτικές συνήθειες.

Ήρθε η ώρα οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου να αναλάβουν δράση!

Ήρθε η ώρα να συστρατευτούμε και να δράσουμε όλοι μαζί!

Είμαστε όλοι μαζί μια ανθρώπινη αλυσίδα και κάθε κρίκος είναι πολύ σημαντικός για το αύριο του Δήμου Παλλήνης! Κανείς δεν περισσεύει!

Ήρθε η ώρα “Οι πόλεις Για να Ζεις” να πορευτούν σε “Νέα Πορεία”!».

koiniporeia

Σχόλια