Date2

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 00:11:24

rss

αναζήτηση

makripano

Εντυπωσιακά μαζική η παρουσία των Σπαταναίων στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Άννας Ραφτοπούλου (Βίντεο & Φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

neaanna

Τη συνέχεια και τη συνέπεια της παράταξής της επεσήμανε η υποψήφια δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας και επικεφαλής της Ανανεωτικής Ανεξάρτητης Συμμαχίας Σπάτων Αρτέμιδας, Άννα Ραφτοπούλου, στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της στα Σπάτα.

Μπροστά σε 500 περίπου συμπολίτες της, Σπαταναίους και Σπαταναίες στο σύνολό τους, η κα Ραφτοπούλου, έκανε σαφείς τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο επισημαίνοντας ότι στην αυτοδιοικητική πορεία της τα προηγούμενα πέντε περίπου χρόνια, διέψευσε τις Κασσάνδρες που την ήθελαν να εγκαταλείπει.

Στάθηκε στις προσπάθειες της ίδιας και της παράταξής της να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου της μέσα από τις αυτοδιοικητικές διαδικασίες αλλά και με προσωπική προσφορά όπου αυτό απαιτούνταν.

Παράλληλα όμως αναφέρθηκε και στον τρόπο που λειτούργησε μέχρι σήμερα η διοίκηση του Δημήτρη Μάρκου η οποία, όπως υποστήριξε η κα Ραφτοπούλου, δεν ξέφυγε από μικροκομματικές σκοπιμότητες «θυσιάζοντας το μακροπρόθεσμο συμφέρον της πόλης μας».

Του καταλόγισε αδιαφορία και απραξία για πλήθος προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες τόσο των Σπάτων όσο και της Αρτέμιδας διερωτώμενη μάλιστα πώς είναι δυνατόν αυτή η δημοτική αρχή να επιρρίπτει ευθύνες στην ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. για ό,τι δεν έπραξε ενώ η παράταξη της κας Ραφτοπούλου βρισκόταν στην αντιπολίτευση και η παράταξη του κ. Δημ. Μάρκου στη συμπολίτευση.

Επιπροσθέτως η υποψήφια δήμαρχος απαρίθμησε πλήθος αθετημένων υποσχέσεων της παρούσας δημοτικής αρχής στην οποία καταλόγισε και σκοπιμότητα αφού άλλα έλεγε πριν από τις εκλογές του 2014 και άλλα έπραξε μετά από αυτές, φέρνοντας ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη στάση της στο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

Η επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. έκανε σαφές και μάλιστα καταχειροκροτήθηκε γι' αυτό, ότι από τα 25 χρόνια της βιοπορίζεται από το επάγγελμα το οποίο ασκεί και δεν ασχολείται με τα κοινά παρά μόνο για να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών της και να προσφέρει στο κοινό καλό.

Στη συνέχεια η κα Ραφτοπούλου αναφέρθηκε επιγραμματικά στους άξονες του προγράμματός της που αφορούν το σύνολο των μεγαλύτερων αλλά και καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες της ενώ κατέληξε να μιλήσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τους συνεργάτες της – υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους σε Σπάτα και Αρτέμιδα – μεγάλο αριθμό των οποίων παρουσίασε με τους παριστάμενους συμπολίτες τους να χειροκροτούν διαρκώς για να δείξουν την επιδοκιμασία τους.

ar1

Η «πρώτη» της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. στα Σπάτα ήταν, κατά γενική ομολογία, ιδιαίτερα επιτυχημένη αφού, συν τοις άλλοις, πολίτες οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει και την αντίστοιχη συγκέντρωση της ίδιας παράταξης το 2014, έκαναν λόγο για ιδιαίτερα μαζική εκδήλωση με υπερπολλαπλάσιους πολίτες να δηλώνουν το παρόν και τη στήριξή τους προς την κα Ραφτοπούλου και τους συνεργάτες της.

Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί, χαρακτηριστικά σημεία της ομιλίας της υποψήφιας δημάρχου και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α., Άννας Ραφτοπούλου προς τους πολίτες των Σπάτων, το βράδυ της Παρασκευής 6/4/2019:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη μαζική παρουσία πολιτών στην ίδια συγκέντρωση:

ar2

ar3

ar4

ar5

ar6

ar7

ar8

ar10

ar11

ar12

Σχόλια