Μεθενίτης: Σήμερα η τελευταία ημέρα για να παραιτηθεί η κα Δούρου!

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

methen dourou mati

Με μια ιδιαίτερα καυστική δήλωσή του... υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μαρκοπούλου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό του Γ. Σγουρού, Σωτήρης Μεθενίτης, την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου και 19 ακόμη ατόμων για την ανείπωτη τραγωδία σε Μάτι, Ν. Βουτζά και Ραφήνα!

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μεθενίτης κάνει σαφές ότι η επόμενη της δημοσιοποίησης της ποινικής δίωξης, δηλαδή η Τετάρτη 6/3/2019, είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία η κα Δούρου θα μπορούσε πλέον να υποβάλει την παραίτησή της!

Διαβάστε παρακάτω τί ακριβώς δήλωσε σχετικά ο Σωτ. Μεθενίτης:

« Σήμερα το μεσημέρι (σ.σ.: Τρίτη 5/3/2019), από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ασκήθηκε Ποινική Δίωξη στην κα ΔΟΥΡΟΥ και άλλους εμπλεκόμενους,για Ανθρωποκτονία κατά συρροή και από (βαριά;) αμέλεια (μεταξύ άλλων αδικημάτων), για τους 100 νεκρούς συνανθρώπους μας, στη φονική Πυρκαγιά, στο Μάτι.

Επειδή υποτίθεται, ότι ως ελληνική κοινωνία, εδώ και δέκα χρόνια απαντήσαμε αμετάκλητα και αρνητικά, διατρανώνοντας, ότι ΑΛΛΟ είναι το νόμιμο και ΑΛΛΟ, το ηθικό και αξιοπρεπές, ΑΥΡΙΟ (σ.σ.: Τετάρτη, 6/3/2019), είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πλέον ημέρα, όπου η κα ΔΟΥΡΟΥ, αναλαμβάνοντας στοιχειώδεις (και αντικειμενικές) πολιτικές ευθύνες, θα μπορούσε να υποβάλει πλέον, την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ!

Η Ποινική Δίκη, δεν έχει καμία σχέση, με την ανθρώπινη ευαισθησία, που οφείλει να έχει,
κάθε υψηλόβαθμος κρατικός Λειτουργός!

Αυτό έδειξε με το προσωπικό παράδειγμά της και η Υπουργός Εσωτερικών
της Πορτογαλίας, με την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ, όταν και εκεί, υπήρξαν αντίστοιχες φονικές πυρκαγιές»!

Σχόλια