Κυριακή 10 Μαρτίου, ώρα 10.30 π.μ.: Η καρδιά του εθελοντισμού θα χτυπήσει στο «Σπίτι του Βόλει» στην Παιανία! (Βίντεο)

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

xatzidavaris pappas

Σάρκα και οστά παίρνει η εθελοντική πρωτοβουλία πολιτών του Δήμου Παιανίας – Γλυκών Νερών προκειμένου να καθαριστεί το «Σπίτι του Βόλει» και ο περιβάλλων χώρος ώστε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού από όλους όσοι το επιθυμούν.

Στην ανοιχτή πρόσκληση εθελοντικού καθαρισμού του «Σπιτιού του Βόλει» , το οποίο τα τελευταία χρόνια διαρκώς απαξιώνεται εξαιτίας της αδιαφορίας της πολιτείας και παρά τις προσπάθειες του δήμου, αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Την Κυριακή 10/03/2019 και ώρα 10:30 ζητούμε την στήριξη σας ώστε να ξεκινήσουμε κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό και πολύτιμο για τη ζωή μας με τη στήριξη του Δήμου Παιανίας και τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), αλλά κυρίως με όλους εσάς την κοινωνία των πολιτών και των Συλλόγων της περιοχής μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να αναβιώσουμε την αίγλη των Ολυμπιακών ακινήτων του Δήμου μας!

Η εθελοντική δράση ξεκινάει με τον καθαρισμό του Ολυμπιακού Ακίνητου που όλοι γνωρίζουμε ως “Σπίτι του Βόλεϊ”. Σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί και να συνδράμετε δίνοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και με καλή διάθεση για προσφορά που θα μένει στη μνήμη όλων μας.

Η ανταμοιβή μας θα είναι η χαρά των παιδιών μας, που θα μπορούν σε λίγο χρονικό διάστημα να αθλούνται σε ένα χώρο κόσμημα για την περιοχή.

Τα Ολυμπιακά ακίνητα που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Παιανίας, εδώ και πολλά χρόνια απαξιώνονται από την αδιαφορία της πολιτείας και την δαιδαλώδη γραφειοκρατία -παρά τις προσπάθειες να αλλάξει η κατάσταση αυτή από τη δημοτική αρχή.

Με γνώμονα την προσφορά στον τόπο μας δεσμευόμαστε ότι η πρωτοβουλία αυτή δε σταματάει εδώ καθώς με την αμέριστη βοήθειά σας θα καθαρίσουμε και το δεύτερο κλειστό Γυμναστήριο.

Σας περιμένουμε κοντά μας για μια νέα αρχή δίνοντας πνοή από την πνοή μας»!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την πρόσκληση που απευθύνουν δύο από τα μέλη της Ομάδας εθελοντών προς τους συμπολίτες τους:

Διαβάστε σχετικά: Παιανία: Πρωτοβουλία καρδιάς από ευαισθητοποιημένους πολίτες για τις εγκαταλειμμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!

Σχόλια