Τρίτο εικοσιτετράωρο επιφυλακής από τον Δήμο Σαρωνικού λόγω ανέμων – Αντιμετωπίστηκαν πλήθος περιστατικών!

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

sofron zimies

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο σύνολο των περιοχών του Δήμου Σαρωνικού προκάλεσαν πολλά προβλήματα από το Σάββατο ενώ με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα συνεχιστούν μέχρι το απόγευμα της Τρίτης.

Από το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του δήμου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη και τους αντιδημάρχους βρίσκονται επί ποδός.

Συνεργεία της Ομάδας έχουν παρέμβει σε δεκάδες περιπτώσεις προκειμένου να αποσύρουν από δρόμους και άλλες διαβάσεις δένδρα ή αντικείμενα τα οποία δημιουργούσαν προβλήματα στην κίνηση και στην ασφάλεια αυτοκινήτων και πεζών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άψογη ήταν και η συνεργασία των συνεργείων του δήμου με τα αντίστοιχα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία μάλιστα είχε καλύψει πολύ μεγάλη έκταση και ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ζημιών.

Ο ίδιος ο δήμαρχος παρενέβη σε πλείστες περιπτώσεις και μάλιστα μαζί με υπαλλήλους του δήμου συνέβαλε στην όσο το δυνατό πιο σύντομη αποκομιδή των δένδρων και των αντικειμένων που δημιουργούσαν τα προβλήματα.

Διαβάστε σχετικά: Ο καιρός στο παραλιακό μέτωπο Αγ. Μαρίνας Κορωπίου, Λαγονησίου, Σαρωνίδας, Π. Φώκαιας έως την Τρίτη 26/2/2019!

Σχόλια