Παιανία - Γλυκά Νερά: Η επίσημη δήλωση του Θ. Χατζηδάβαρη για τη σύμπραξή του με τον Σπ. Στάμου ενόψει των δημοτικών εκλογών!

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

stamxatzid

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του notioanatolika.gr για τη σύμπραξη των κ.κ. Σπ. Στάμου και Θαν. Χατζηδάβαρη ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, ο επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στο Όραμα», εξέδωσε επίσημη σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτήν αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Με γνώμονα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έφτασε η στιγμή των σοβαρών και υπευθύνων αποφάσεων για το καλό του τόπου μας.

Δυόμισι χρόνια τώρα πορευτήκαμε με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, διεξήγαμε ένα δύσκολο και τίμιο αγώνα, οραματιζόμενοι ένα Δήμο, σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο.

Η αλλαγή του νομικού πλαισίου διεξαγωγής των εκλογών, επέφερε την πολυδιάσπαση και κάθοδο στις εκλογές μεγάλου αριθμού συνδυασμών.

Αφουγκραζόμενοι την επιθυμία πολλών συνδημοτών για συνεργασίες και αγαστές προσωπικές σχέσεις μεταξύ υποψηφίων δημάρχων - δημοτικών συμβούλων, ωθηθήκαμε να παραμερίσουμε προσωπικές φιλοδοξίες, διαφορές και συμπεριφορές παρωχημένων αντιλήψεων και να συμπορευτούμε με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Σ. Στάμου.

Ο συνδυασμός μας "Δικαίωμα στο Όραμα", παραμένει συμπαγής και αμιγής στο πλευρό του νυν δημάρχου, διατηρώντας τις αρχές, αξίες και ιδανικά όπως ακριβώς μας γνωρίσατε και μας εμπιστευθήκατε από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα.

Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία στην στρατηγική και διοίκηση και η ένταξη νέων υποψηφίων με προοδευτικές αντιλήψεις, έρχεται να συμπληρώσει και να ενδυναμώσει το υφιστάμενο δημοτικό συνδυασμό.

Η παρούσα συμπόρευση δεν είναι μια απλή συνεργασία, είναι μια μεταλαμπάδευση των αρχών της ανιδιοτέλειας και του ευ διοικείν, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σας καλούμε όλους εσάς να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και να συστρατευθείτε στο πλευρό μας, για την πρόοδο και ευημερία της Παιανίας και των Γλυκών Νερών».

Διαβάστε σχετικά: Παιανία – Γλυκά Νερά: Απόλυτος κυρίαρχος ο Σπ. Στάμου μετά τη σύμπραξη με τον Θ. Χατζηδάβαρη!

Σχόλια