Δήμος Σαρωνικού: «Πρώτη» Φιλίππου από τα Καλύβια με σφοδρή επίθεση κατά της δημοτικής αρχής Σωφρόνη! (Βίντεο)

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

filippou kalivia

Μια σαφή γεύση της προεκλογικής περιόδου στον Δήμο Σαρωνικού με σκληρότατη επίθεση κατά του νυν δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη, έδωσε ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο Πέτρος Φιλίππου, στην πρώτη ομιλία του στα Καλύβια, το πρωί της Κυριακής.

Σε μια συγκέντρωση η οποία δεν ήταν η αναμενόμενη από πλευράς συμμετοχής πολιτών και μάλιστα στο προπύργιο, όπως χαρακτηρίζεται από τους συνεργάτες του, του κ. Φιλίππου, ο υποψήφιος δήμαρχος ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του σε φραστικές επιθέσεις κατά του κυριότερου αντιπάλου του και άφησε προφανώς για επόμενες συγκεντρώσεις του την ανάπτυξη των δικών του θέσεων για την επόμενη τετραετία.

Ως δικαιολογία για τη μικρή συμμετοχή των πολιτών (υπολογίζονται γύρω στα 300 – 350 άτομα συμπεριλαμβανομένων και εξήντα και πλέον υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων), προβλήθηκε το ομολογουμένως τσουχτερό κρύο, όμως έγινε σαφές ότι η προσπάθεια του κ. Φιλίππου και των συνεργατών του να τον παρουσιάσουν ως απόλυτο κυρίαρχο του αυτοδιοικητικού παιχνιδιού σε όλο τον Δήμο Σαρωνικού, δεν ευδοκίμησε, σε αυτή τουλάχιστον τη χρονική φάση της προεκλογικής περιόδου.

Αναμφισβήτητα οι πολίτες ανέμεναν από τον κ. Φιλίππου να βγάλει από τη φαρέτρα του τον σχεδιασμό για έργα ουσίας και για βελτίωση της καθημερινότητάς του, όμως ο ίδιος φαίνεται να έχει άλλο σχεδιασμό στο μυαλό του αφού η σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του κ. Σωφρόνη - τον οποίο δεν ανέφερε ούτε μια φορά με το όνομά του - και της δημοτικής αρχής του, έδειξε ότι άλλα τον απασχολούν.

Προσπάθησε να καλύψει τους συνεργάτες του οι οποίοι προέρχονται από άλλα κόμματα πέραν του ΣΥΡΙΖΑ ενώ βέβαια σε δεδομένη στιγμή δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε έργα που έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, δια στόματος του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, και τα οποία αναμένεται να ωφελήσουν και τον Δήμο Σαρωνικού, όπως για παράδειγμα η θρυλούμενη επέκταση του Προαστιακού.

Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί χαρακτηριστικά σημεία από την επιθετική, κατά της δημοτικής αρχής Σωφρόνη, ομιλία του κ. Φιλίππου:

Σχόλια