Παιανία – Γλυκά Νερά: Απόλυτος κυρίαρχος ο Σπ. Στάμου μετά τη σύμπραξη με τον Θ. Χατζηδάβαρη!

  • Εκτύπωση
Αλλάξτε μέγεθος

stamou xatzidavaris

Μια εξέλιξη η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του νυν δημάρχου Παιανίας – Γλυκών Νερών, Σπύρου Στάμου, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, σημειώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα δημιουργώντας νέα κατάσταση στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του συγκεκριμένου δήμου των Μεσογείων!

Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με τη σύμπραξη των δύο κορυφαίων προσωπικοτήτων του δήμου, αφενός του νυν δημάρχου Σπύρου Στάμου, αφετέρου του επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στο Όραμα», Θανάση Χατζηδάβαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr οι δύο άνδρες κατανοώντας την αναγκαιότητα να δημιουργήσουν μια ισχυρότατη ομάδα προς όφελος των πολιτών τόσο της Παιανίας όσο και των Γλυκών Νερών, ήρθαν σε επαφή και συμφώνησαν να συνεργαστούν.

Η πρόθεση συνεργασίας τους τέθηκε στη δημοτική ομάδα του κ. Χατζηδάβαρη από τον ίδιο και έγινε αποδεκτή ομόφωνα, γεγονός που απέδειξε ότι τόσο ο μέχρι προχθές υποψήφιος δήμαρχος όσο και ο νυν δήμαρχος είχαν κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η πρώτη – ανεπίσημη - συνάντηση του κ. Στάμου με το σύνολο των συνεργατών και τον ίδιο τον κ. Χατζηδάβαρη πραγματοποιήθηκε στη «Φωλιά», το βράδυ της Παρασκευής οπότε και ουσιαστικά επισφραγίστηκε η σύμπραξη.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι ο κ. Χατζηδάβαρης και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν τον τομέα της διοίκησης των υπηρεσιών του δήμου αφού αυτό είναι κάτι στο οποίο συνηγορεί και η εμπειρία του απόστρατου ανώτατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηδάβαρης και η ομάδα του διατηρούν τη δική τους οντότητα εντός της παράταξης του κ. Στάμου γεγονός που καταδεικνύει πλέον την πολυσυλλεκτικότητα της παράταξης του δημάρχου.

Γίνεται σαφές, μετά και την εξέλιξη αυτή, ότι ο Σπύρος Στάμου παραμένει κυρίαρχος του αυτοδιοικητικού παιχνιδιού σε Παιανία και Γλυκά Νερά αφού η σύμπραξη με τον κ. Χατζηδάβαρη δεν είναι η πρώτη.

Είχαν προηγηθεί η ένταξη στη «Νέα Πολιτεία», της υποψήφιας δημάρχου και επικεφαλής της νεοσυσταθείσας τότε παράταξης «Δυναμική Πολιτεία», Ξένιας Ντούγια, αλλά και η ανακοίνωση της ισότιμης συνεργασίας με τον κορυφαίο αυτοδιοικητικό Λάμπρο Κασαγιάννη.

Οι δυο εκείνες κινήσεις σε συνδυασμό και με την πρόσφατη της σύμπραξης με τον Θ. Χατζηδάβαρη και τους συνεργάτες του, αναδεικνύουν τη δυναμική του κ. Στάμου ο οποίος στο τέλος της πρώτης δημαρχιακής θητείας του φαίνεται να γίνεται αποδεκτός από κορυφαίες προσωπικότητες των δύο πόλεων και μάλιστα του διαμετρήματος των κ.κ. Κασαγιάννη και Χατζηδάβαρη.

Νεώτερη εξέλιξη: Παιανία - Γλυκά Νερά: Η επίσημη δήλωση του Θ. Χατζηδάβαρη για τη σύμπραξή του με τον Σπ. Στάμου ενόψει των δημοτικών εκλογών!

Σχόλια