Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 23:21:52

rss

αναζήτηση

makripano

Έτοιμη η υποδομή για φανάρια στον κόμβο Λουμπάρδας Κορωπίου! (Φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

loub1

Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Αγ. Μαρίνας Κορωπίου τη δημιουργία των υποδομών για τη λειτουργία φαναριών στον πολύπαθο κόμβο Λουμπάρδας επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου!

Το γεγονός μάλιστα χαιρέτησε και ο Σύλλογος Αγ. Μαρίνας Αλυκού επισημαίνοντας ότι αίτημα 40 χρόνων του συλλόγου και 4 χρόνων συνεχών παρεμβάσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, φθάνει στην ολοκλήρωση του.

Με βάση και τις φωτογραφίες έχουν πραγματοποιηθεί και οι τελευταίες εργασίες διαγραμμίσεων και τοποθέτησης των απαραίτητων οδικών πινακίδων σήμανσης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η τοποθέτηση των φωτεινών σηματοδοτών και βέβαια να τεθούν σε λειτουργία, βάζοντας έτσι ένα τέλος στην επικινδυνότητα του σημείου στο οποίο έχουν καταγραφεί στο πέρασμα του χρόνου δεκάδες ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα.

Σημειώνεται ότι η σχετική διαδικασία ξεκίνησε περί τα τέλη Ιανουαρίου του 2018 όταν ήλθαν σε επαφή το Τμήμα Κέντρου Διαχείρισης και Μελετών Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής με τον Δήμο Κρωπίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είχε επισημάνει τότε σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αγ. Μαρίνας Αλυκού, ότι «για την ιστορία και μόνο, η εγκατάσταση συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στο συγκεκριμένο οδικό σημείο, είχε τεθεί ως αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, για πρώτη φορά το 1975 από το τότε Δ.Σ., του Συλλόγου μας, όπως τεκμηριώνετε από έγγραφο του αρχείου του»!

Διαβάστε σχετικά: Επιτέλους φανάρια στη Λουμπάρδα Κορωπίου μετά από προσπάθειες 43 χρόνων!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook ο σύλλογος:

loub2

loub3

Σχόλια