Date2

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 07:50:36

rss

αναζήτηση

makripano

Εδώ έχασε τη ζωή του ο υπάλληλος του Δήμου Κρωπίας Θαν. Μπρατίκας παλεύοντας με την ασυνειδησία κάποιων! (Φωτός)

Αλλάξτε μέγεθος

kits th1

Βαρύ είναι το κλίμα στο Κορωπί, όσο περνούν οι ώρες και όλο και περισσότεροι μαθαίνουν την τραγωδία που χτύπησε τους εργαζόμενους του δήμου!

Ο Θανάσης Μπρατίκας στην προσπάθειά του να καθαρίσει έναν δρόμο του Κιτσίου έχασε τη ζωή του με έναν τρόπο όχι μόνο τραγικό αλλά και φρικτό, αφήνοντας πίσω του εκτός από τα αδέλφια του και τον γιό του και μια ανήμπορη μάνα.

Οι συνάδελφοί του είναι σοκαρισμένοι και πολύ δύσκολα μπορούν να μιλήσουν. Η ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων του Δήμου Κρωπίας μοιάζει πολύ λίγη για να καλύψει τον πόνο που νιώθουν για τον χαμό του Θανάση.

Το notioanatolika.gr ως μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του αδικοχαμένου εργαζόμενου προχώρησε σε αυτοψία στο σημείο του θανάτου του στην οδό Ηρακλέους 133 (ενός από τους πλέον κεντρικούς δρόμους του Κιτσίου).

Ο καναπές που στοίχισε τη ζωή στον 56χρονο εργαζόμενο, 24 ώρες μετά την τραγωδία βρισκόταν ακόμη εκεί, δίπλα σε ένα σάπιο στρώμα και κάποια άλλα μπάζα στο πλάι δύο κάδων σκουπιδιών.

Όποιος πλησιάσει στο σημείο κατανοεί πλέον τον κίνδυνο αφού οι σφήκες κυριαρχούν και δημιουργούν ένα δολοφονικό σύννεφο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να καλύψει τα πάντα.

Όπως ανέφερε πάντως στο notioanatolika.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων  Σπύρος Ζωίτσας, οι ειδικοί σε τέτοιες καταστάσεις θα έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες για να καταστραφεί η σφηκοφωλιά, να εξολοθρευτούν οι σφήκες και βέβαια να συλλεγούν ο καναπές και το στρώμα που παράτησε στο σημείο κάποιος ασυνείδητος και οδήγησαν στον θάνατο τον Θανάση Μπρατίκα.

Στη λιτή ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Κρωπίας, αναφέρει τα εξής:

«Με λύπη το Δ.Σ. ενημερώθηκε για την τραγική απώλεια της ζωής του συναδέλφου μας Μπρατίκα Αθανάσιου, όταν κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του στο συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων, έπεσε θύμα επίθεσης σμήνους σφηκών με τραγική κατάληξη.

Το Σωματείο μας θέλει να εκφράσο την βαθύτατη θλίψη για τον άδικο χαμό του συναδέλφου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Δηλώνει το παρόν στην στήριξη της οικογένειας του, με κάθε δυνατό τρόπο».

kitsi th2

Ανακοίνωση όμως σχετικά με τον τραγικό περιστατικό εξέδωσε μαι ο Δήμος Κρωπίας, στην οποία αναφέρει επί λέξει τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου, Αθανασίου Μπρατίκα, μέλος συνεργείου συλλογής –αποκομιδής ογκωδών και πράσινων απορριμμάτων, εν ώρα υπηρεσίας, στο Κίτσι και την Αγία Μαρίνα.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες συναδέλφων του και άλλων φίλων για τη διάσωσή του μετά από επίθεση σμήνους σφηκών θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες μας.

Ο Θανάσης ήταν ένας σεμνός εργάτης του Δήμου μας που προσπαθούσε για το καλύτερο. Ο Δήμος Κρωπίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Καλεί όλο το εργατικό προσωπικό του Δήμου μας που μοχθεί για να είναι καθαρός ο Δήμος μας να κρατήσει ψηλά το ηθικό του και να πενθήσει όπως αξίζει τον Θανάση.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορωπίου, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στις 17:00 και ο καφές στο Κυλικείο του Β΄ Κοιμητηρίου Κορωπίου. Να είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε τους οικείους του, την οικογένειά του».

Διαβάστε σχετικά:Τραγωδία στο Κορωπί: Νεκρός δημοτικός υπάλληλος της αποκομιδής απορριμμάτων από επίθεση σφηκών την ώρα της δουλειάς!

kitsi th3

kitsi th4

Σχόλια