Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:10:36

rss

αναζήτηση

makripano

Στο πλευρό των συμβασιούχων της καθαριότητας του δήμου – και νομικά – η δημοτική αρχή Μαρκοπούλου!



Αλλάξτε μέγεθος

skoup simbas

Να επιστρέψουν στις εργασίες τους οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι καθαριότητας, και όχι μόνο, του Δήμου Μαρκοπούλου, τους κάλεσε ο δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης.

“Μετά την πολυήμερη απεργία και τη νομότυπη λήξη των συμβάσεών σας, υπήρξε ένα συνεχόμενο διάστημα, είκοσι περίπου ημερών, που ο Δήμος μας στερήθηκε πλήρως, τις απολύτως αναγκαίες υπηρεσίες σας, με οδυνηρότατα αποτελέσματα, δεδομένου ότι αποτελείτε τα 2/3 του δυναμικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Σήμερα (σ.σ.: την Τετάρτη), μετά την προσωρινή δικαστική δικαίωσή σας, (με τη νομική συνέργεια και τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου Μαρκοπούλου), σας ενημερώνουμε για την άμεση επιστροφή σας στην εργασία σας και την αναγκαιότητα, να εργαστούμε όλοι μας, φιλότιμα, οργανωμένα και προγραμματισμένα, ώστε σύντομα να καθαρίσουμε, Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μεθενίτης.

“Μην ξεχνάμε ότι λόγω των 50.000 παραθεριστών του Πόρτο Ράφτη, ο Δήμος μας την καλοκαιρινή περίοδο, αυξάνει τον πληθυσμό του, από 25.000 σε 75.000 κατοίκους. Ας κάνουμε λοιπόν, ό,τι καλύτερο μπορούμε για όλους τους συμπολίτες μας”, κατέληξε στην ίδια ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Μαρκοπούλου.

Σχόλια